Els sindicats mantenen la vaga al no arribar-se a un acord amb la direcció de Marie Claire


Etiquetes: , , ,


_________________________
comarquesnord.cat, Castelló
dimarts, 16 de març de 2010

Els comitès d’empresa dels centres de Marie Claire afectats pel ERO i la direcció de l’empresa, s’han reunit de nou en la Inspecció de Treball de Castelló però “no s’ha arribat a cap acord” pel que els sindicats mantenen la convocatòria de vaga per al dia 26 de març. Segons han informat en un comunicat conjunt els sindicats UGT i CCOO, l’empresa “ha rebutjat els plantejaments que la representació dels treballadors i sindicats havien proposat per a reduir el nombre de treballadors afectats pel ERO d’extinció de 225 a 100 persones”.

Les mateixes fonts han indicat que l’empresa “ha mantingut els acomiadaments inicialment proposats en 225 llocs de treball”, i ha rebutjat “la possibilitat d’acordar un expedient temporal de 93 treballadors que permetera plantar cara a l’actual caiguda de les vendes, aguditzada per la crisi”. UGT i CCOO han considerat l’actitud de l’empresa de “intransigent” i ha assegurat que s’ha posicionat “amb l’ànim d’aprofitar l’actual context de crisi per a aconseguir l’aplicació d’una mesura sens dubte desproporcionada i injustificada”. Ambdós sindicats han afirmat que van a iniciar un procés d’assemblees en els dos centres de treball, on es promouran “una sèrie de mobilitzacions”.

A més, aprofitant la convocatòria de vaga fixada per al pròxim 26 de març, els treballadors es concentraran davant la Inspecció General de Treball de València”, qui “deu en última instància resoldre l’expedient si es manté el clima de desacord actual”.

Més informació: | | |