L’Ajuntament oferta quatre beques de col·laboració dels departaments de cultura i turisme


Etiquetes:

________________________
comarquesnord.cat, Morella
dijous, 18 de març de 2010

L’Ajuntament de Morella ha publicat les bases de la convocatòria de quatre beques formatives per a les àrees de cultura i turisme. L’acord, al que es va aplegar en junta de govern, pretén “reforçar aquestes àrees durant els pròxim mesos, formar i donar ocupació a quatre nous treballadors”, ha explicat la regidora de cultura Palmira Mestre.

Els nous empleats podran adquirir experiència, treballant en exposicions, museus o oficina de turisme. L’edila ha valorat de forma “molt positiva” esta iniciativa municipal, ja que “la nostra prioritat és reduir la desocupació de la localitat, que està sobre un 6%. I, si des de l’àrea de cultura podem contribuir a aquest objectiu, perfecte”. A més, segons Mestre, “a partir d’ara, vénen unes dates en què hi ha un nombre més elevat de turistes que ens visiten, pel que és necessari oferir més serveis”.

Per això, aquest major nombre d’efectius disponibles durant les pròximes dates, comportarà un increment de l’oferta cultural i turística del municipi. Així, per exemple, per a Pasqua està programada la reobertura de l’exposició “El Castell, una història de futur” en la nova ubicació del Palau del Governador i la inauguració de la mostra i concurs fotogràfic de “La Primera Gran Nevada del Segle XXI”.

D’aquestes places, tres comprendran els caps de setmana fins al 27 de juny i la restant, a duració completa fins al 28 del mateix mes. La remuneració de les primeres serà de 900 euros i la segona de 2100 euros. Cal recordar que al juliol també es convocaran noves places en les àrees de cultura i turisme, com és habitual tots els anys, a través del Servef. “Aquest contacte amb este tipus de treball, atorga formació i millora el currículum. Això, també és important de cara a la baremació de pròximes convocatòries”, ha afirmat la regidora. Les sol·licituds es poden presentar fins al dimecres 24, en les oficines de registre de l’Ajuntament.

Més informació: