La negociació per la Marie Claire es trasllada a la Direcció General de Treball


Etiquetes: , , ,


__________________________
comarquesnord.cat, Vilafranca
dijous, 18 de març de 2010

Aquest dimecres per la vesprada, tenia lloc a Vilafranca una nova assemblea informativa per als treballadors de Marie-Claire per part de representants de la UGT i C.C.O.O. A la reunió assistien els Secretaris Generals de FIA-UGT, Carlos Rodríguez i de FITEQA-C.C.O.O, Vicente Rodríguez. A l’assemblea s’explicava amb detalls el que ocorria a la reunió de dilluns passat, darrera de les sessions consultives entre l’empresa i el comité d’empresa, en el que es refereix a l’ERE presentat per Marie-Claire i que tenia lloc davant l’Inspecció de Treball. La reunió no tenia resultats possitius i les negociacions continuen estancades.

Ara, la negociació es traslladarà a la Direcció General de Treball de València que serà l’encarregada mediar davant l’empresa i els sindicats. La negociació de l’ERO porta ja un mes de reunions i assembles, però encara no s’ha resolt.

Pel moment i al no haver un acord entre les parts, totes les qüestions que s’han posat damunt la taula a les passades reunions estan ahí. La del dilluns va ser la darrera de les reunions consultives, però ara el procés de les negociacions canviarà d’escenari.

Els sindicats pensen seguir en davant amb les diferents mesures de pressió en les que es ve treballant des de fa vàries setmanes i que podria continuar amb una vaga per al divendres 26 de Març.

Més informació: | | |