Els formatges de Catí, premiats a Winsconsin

_____________________
comarquesnord.cat, Catí
divendres, 19 de març de 2010

El formatge de Catí aconsegueix un nou reconeixement en el Concurs Mundial de Formatges de la Fira de Winsconsin als Estats Units. Encara que ja havia participat en alguna ocasió en aquest certamen bianual, en l’autentic paradís dels formatge americà, ha estat en aquesta edició quant la modalitat de formatge de panyoleta aromat amb romer s’ha alçat amb la medalla de plata.

El mateix formatge ja va aconseguir un guardó en la Fira Internacional de Cerdanya en l’apartat de formatges aromàtics. En aquesta ocasió ha competit en milers de formatges de tot el mon, però el jurat ha sabut apreciar l’artesana elaboració d’aquest singular formatge, així com el seu sabor, que mescla la llet d’ovella amb el romer de la zona, tot amb l’essència de les muntanyes del nord de Castelló. Aquesta medalla facilitarà l’accés al mercat nord-americà d’aquest producte de la nostra comarca.

Fira Agroalimentària de Barcelona
La Cooperativa de Formatges de Catí i Pastor de Morella preparen ja la seva participació en la Fira Agroalimentària de Barcelona, sens dubte una de les cites més atractives i profitoses per als nostres formatges. Actualment son una vintena els ramaders que formen part de la cooperativa aportant la llet que necessiten les formatgeries per mantenir la producció.

Més informació: