Els vehicles clàssics tornen a convertir-se en un atractiu turístic a Morella


Etiquetes:


_________________________
comarquesnord.cat, Morella
divendres, 19 de març de 2010

Els vehicles clàssics han tornat a despertar l’interés dels visitants i ciutadans presents durant el matí de dissabte, a Morella. En aquesta ocasió es tracta de la XXXII edició de la Prova “Rutes de Maestrat”, que es disputa durant el llarg cap de setmana per localitats de les províncies de Castelló i de Terol. Aquesta concentració està organitzada pel Grup Rootes, que deu el seu nom al fabricant anglés d’aquest tipus de vehicles.

Esta és la tercera ocasió en set mesos en què una concentració de vehicles clàssics es deté a la Plaça dels Estudis de Morella. Sens dubte, cada una d’elles ha tingut el seu encant i ha suposat que nombrosos curiosos s’acostaren fins als automòbils per a retratar-se junt amb ells. Totes elles, han tingut com a objectiu posar en valor aquestes peces d’autèntic col·leccionista i demostrar que aquestes joïes de museu tenen relacions amb altres manifestacions culturals.

El pas dels vehicles sol ser breu, però és un temps suficient perquè desenes de ciutadans i de turistes, visiten aquesta espècie de museu d’antiguitats en què es convertix l’emblemàtica plaça de Morella. Aquest dissabte a Morella els vehicles  han arribat a les 12 del matí, han circulat per distints carrers de la localitat i han marxat sobre les 3 de la vesprada.

Més informació: