El Cinctorrà recupera l’aplaçat contra el Benassal, però no guanya

________________________
comarquesnord.cat, Cinctorres
diumenge, 21 de març de 2010

El dissabte per la vesprada es recuperava al Camp del Pla de MigUll de Cinctorres, un partit pendent a la 2ª Regional Grup 1. Era el que enfrontava al C.E. Cinctorrà i a la U.E. Benassal, amb victòria visitant per 1 gol a 3.

Dani Blanch, entrenador del Cinctorrà alineava d’eixida a Diego Tena, Mampel, Rubén, Altaba, Náger, Fran, Emil, Hicham, Iván, Sergi i Perico. També van jugar Riera, Toni, Jose i Dani Blanch.

El Benassal va ser un rival fort en tot moment. Ben plantat en defensa, amb molt d’ofici i fins i tot, de vegades, massa contundent i agressiu. Primera part del partit molt equilibrada i sense massa ocasions de gol. El Benassal, al minut 30, aconseguia marcar el 0-1 i poc després al minut 40, el Cinctorrà va reclamar unes mans dins de l’àrea del Benassal que l’àrbitre no va xiular, indicant fora de joc de Sergi. Al descans s’arriba amb el 0-1 favorable al conjunt benassalenc.

A la segona part el Cinctorrà va eixir al terreny de joc, amb ganes d’equilibrar el partit i dominant la situació, però al minut 60, el Benassal amb un contraatac aconseguia fer el 0-2, que decantava molt el partit a favor dels seus interessos. Poc després, al minut 65, el Cinctorrà marcava l’1 a 2 per mediació de Perico, després d’una bona acció d’atac del conjunt de Cinctorres. El locals, espentats pel gol, crearen diverses oportunitats però l’empat no va arribar i en un baló penjat a l’àrea el Benassal marcava l’1 a 3 cap al minut 70.

A la recta final, el joc es va embrutar considerablement i l’àrbitre, que va collar una nefasta actuació, expulsava a un jugador benassalenc. Malgrat les oportunitats cinctorranes el marcador no va variar i al final el Benassal guanyava a Cinctorres per 1 gol a 3.