L’Aplec recupera “L’Aplecològic” per al proper cap de setmana


Etiquetes: ,

__________________________
comarquesnord.cat, Vilafranca
diumenge, 21 de març de 2010

Aquest proper dissabte, 27 de març, a partir de les 10.00h, a Sorita, esta programada una nova cita proaplec. Les activitats ecològiques programades per a començaments d’any, emmarcades baix l’atractiu eslògan “Aplecològic”, van estar suspeses en el seu dia per raons climatològiques i serà amb l’arribada de la primavera a la comarca on, possiblement, es farà l’anunciada plantada d’arbres a nivell comarcal, encara que la organització encara no ha comunicat el nou programa d’actes oficial.

A més, des de l’organització s’anuncien noves activitats. El proper diumenge 28 de Març a les 18 hores, l’Aplec 2010 amb la colaboració d’Escola Valenciana i l’Ajuntament de Vilafranca, ofereix Cinema en Valencià a la Casa de la Cultura de Vilafranca, amb la projecció de la película “Allà on viuen els monstres”.

Proaplec
Cal destacar que s’estan preparant activitats a poblacions com La Mata, Villores, Forcall i Morella i, per suposat, la Comissió Aplec 2010 de Vilafranca ja s’està centrant en molts dels aspectes referents a la celebració del mes de juliol. Com es pot veure, la Comissió organitzadora de l’Aplec 2010 de Vilafranca continua amb el seu ritme frenètic d’activitats per preparar la gran cita comarcal que, com mana la tradició, tindrà lloc el darrer cap de setmana de juliol.

Cal recordar que, per primera vegada en la història, l’Aplec de Els Ports va preparar un seguit d’activitats durant les Festes de La Magdalena a Castelló.

Més informació: |