Rossell ultima els preparatius de la Fira de Sant Josep


Etiquetes: ,

________________________
comarquesnord.cat.cat, Rossell
divendres, 19 de març de 2010

Rossell està ultimant els amaniments per tal de dur a terme una nova edició de la fira de Sant Josep, que enguany es celebrarà del 26 al 28 de març, arribant a la vintena edició. Els actes s’iniciaran amb una xocolada i activitats a “Lo Kasal” per als xiquets i xiquetes el divendres 26 a les 17:30h. A la mitjanit està prevista una “Nit jove” amb Discomòbil.

Els actes continuaran el dissabte 27. A les 11:30h està programada la recepció d’autoritats als baixos de l’Ajuntament, després de la qual, ja al migdia, tindrà lloc inauguració de la XXª Fira de Sant Josep. Per la vesprada, de 15:00 a 20:00h es celebrarà el Torneig de futbol pre-benjamí Fira de Sant Josep, una de les novetats d’enguany. Eixe mateix dissabte, a les 21:30h hi haurà una degustació de caldereta i cremat al Mercat Municipal. La organització recorda que “per la degustació de la caldereta es posaran a la venda tiquets pel preu de 6 €, beguda inclosa”. La festa d’aquest dia acabarà, a la mitjanit, amb un ball amb l’orquestra Magia Negra al Mercat Municipal.

El diumenge 28 la fira s’obrirà de nou a les deu del matí. A les 12.00 està programanda una exhibició del Grupo Cinológico de la Unitat Canina de la Guardia Civil.

pdf: fullet XX Fira de Sant Josep de Rossell

Més informació: |