Un pas més per a la Residència i Centre de Dia de Vilafranca

comarquesnord.cat . Vilafranca . dimarts, 23 de març de 2010 .
Etiquetes: ,

L’Ajuntament de Vilafranca celebra aquest dimarts 23 de març, el ple ordinari corresponent al mes de març, que per diferents qüestions es canviava de data. El plat fort de la sessió és l’aprovació dels Pressupostos Generals 2010, que regiran les actuacions econòmiques de l’Ajuntament durant el present exercici.

Un altre tema important serà la contractació de l’obra ‘Fase 1ª-Estructura per a la Residència i Centre de Dia de Vilafranca’, obra inclosa al Fons Estatal per a l’Ocupació i la Sostenibilitat Local.

Al quart punt de la sessió es parlarà al voltant de la subvenció destinada al programa de foment de desenvolupament local per a l’exercici 2010 i al cinquè punt s’aprovarà la xifra inicial de població a Vilafranca a data d’ 1 de Gener de 2010. L’Ajuntament de Vilafranca també tractarà la cessió de terrenys per a la ubicació de transformadors a la línia elèctrica de la zona de Capdestany.

A la sessió que es celebra aquest dimarts, l’Ajuntament de Vilafranca parlarà també al voltant d’actuacions a l’Oficina Agrària. Amb els decrets de l’Alcaldia, el Despatx Extraordinari i els precs i preguntes es tanca la sessió d’aquest de març.

Més informació: |