La Travessia de Massalió estarà tallada al trànsit 
fins al 22 de juny


Etiquetes: ,


___________________________
comarquesnord.cat, Massalió
dimecres, 24 de març de 2010

Les obres de millora de la Travessia de Massalió, que van començar fa poques setmanes, han suposat que la via de entrada al municipi matarranyenc tingui que ser tallada al trànsit fins que acabi la primera fase dels treballs el pròxim 22 de juny, segons està previst.

A dia d’avui els operaris estan actuant el primer tram de la via que té al voltant de 500 metres i que esta situat en la eixida del municipi direcció Alcanyís. Així, els vehicles que accedeixen al nucli urbà procedents d’aquesta direcció son desviats pel antic traçat de la carretera A-1412. Cal assenyalar, que aquells que volen accedir al polígon industrial de la vila, zona en la que s’esta treballant actualment, poden fer-ho per accés habitual.

Segon les previsions, una vegada s’acabin els treballs en aquest tram els treballadors començaran a actuar en la zona de la travessia que es troba dins el casc urbà. A partir d’aquest moment, els vehicles que accedeixen a Massalió seran desviats pel Carrer Rehuerta, els procedents d’Alcanyís, i pel Carrer Collado, els provinents de Maella.
Les obres de millora de la Travessia de Massalió, igual que les que s’estan realitzant a La Vall del Tormo, consisteixen bàsicament en la millora de la calçada, adequació del traçat, millora de la xarxa d’aigües i de la il·luminació i rehabilitació de les voreres de la zona.

Més informació: |