Els joves aprenen cuina amb Carlos Gutiérrez


Etiquetes: ,


_______________________
comarquesnord.cat, Morella
dijous, 25 de març de 2010

Un taller pràctic de cuina per a joves és la nova activitat proposada des de l’Associació Morellajove. Prop de vint persones aprenen des de la setmana passada els entrevills del món culinari de la mà del restaurador Carlos Gutiérrez a les instal·lacions de Casa Roque Formació de Morella. Un dels objectius del curs és que els participants no tinguin por d’entrar a la cuina, fer plats variats, aprendre i passar-ho bé.

A la primera sessió es va combinar la part teòrica i la pràctica, començant amb una part explicativa. En aquesta part Gutiérrez explicava el que faran al llarg del curs, així com cadascun dels participants exposaven els plats que els agradaria elaborar. Tot seguit era el torn d’entrar de ple a la cuina, en aquest cas de forma més senzilla, per anar progressant al llarg de les classes. Així, els aprenents a cuiners aniran perfeccionant tècniques, tindran una base per fer plats fàcils, però també més complicats i podran obtenir un ple rendiment de les seues cuines.

Així, al llarg del curs, els participants cuinaran des de aperitius a primers plats, i coneixeran els secrets de les carns i els peixos, i com no, els deliciosos postres.

Per a joves de totes les edats
El taller està enfocat als més joves, però finalment s’ha apuntat gent de totes les edats, es sigui jove o no, l’important és entrar i inventar.

Aquesta activitat ja es va organitzar fa tres anys amb un gran èxit i en esta edició es desenvoluparà fins al mes de maig. Casa Roque Formació celebra multitud de cursos a tota la zona per a diferents associacions, destacant que cada vegada s’apunten més homes. De moment es portarà a terme en una sessió els dijous, a l’espera de poder ampliar l’oferta els dissabtes. La direreta del pastís final de cada classe és que els aprenents sopen el que han preparat.

El bon sabor de boca que va deixar la primera sessió del curs de cuina per joves demostrava el bon fer dels participants que van fer molt bé el seu treball.

Més informació: |