La setmana de l’educació s’inicia amb tallers per a fer pizzes i de manualitats


Etiquetes: ,


_______________________
comarquesnord.cat, Morella
dijous, 25 de març de 2010

Les activitats de la setmana de l’educació s’han iniciat, d’una forma lúdica i didàctica. Així ho van comprovar els alumnes tant de l’escola infantil com la de primària, que s’han divertit fent manualitats de la piràmide alimentària i elaborant pizzes. La programació continua fins a dimecres que ve, amb més tallers culinaris, xerrades, representacions teatrals i jocs.

La regidora d’educació ha destacat “la gran involucració que han tingut les Associacions de Mares i Pares d’Alumnes (AMPA). Aquesta col·laboració conjunta amb l’Ajuntament ha aconseguit que el programa d’esta setmana siga molt ampli i amb una gran diversitat d’activitats”. Aquest és el cinqué any que es programen activitats ludicodidàctiques dirigides al públic infantil, durant aquesta setmana. Cada una de les cinc programacions ha anat enfocada a un tema. Per exemple, les últimes han anat dirigides a la paleontologia, la interculturalitat o el medi ambient.

La temàtica que s’ha triat per a esta setmana és l’alimentació, a causa d’alguns trastorns alimentaris que s’han detectat en el col·legi. A més, aquest tema està en auge i desperta molt interés entre els estudiants.

Finalment, la regidora afirma que “un altre dels objectius és que els distints centres educatius treballen conjuntament”. D’aquesta manera, els alumnes d’infantil visiten l’Escola de Primària, com en la jornada d’ahir, per la qual cosa estes visites serviran els pròxims alumnes per a conéixer el nou espai en què es trobaran en el curs següent.

Més informació: |