El PP vota en contra de la SAMU a Morella i d’ampliar a 24 hores la de Vilafranca


Etiquetes: , ,


_________________________
comarquesnord.cat, València
divendres, 26 de març de 2010

El diputat socialista, Ignacio Subias, ha tornat ha presentar aquesta setmana una moció per a que es millore l’atenció d’urgències, en general a la Comunitat Valenciana, prioritzant en les zones d’interior allunyades dels centres hospitalaris. En este sentit el diputat recordava que ja havia presentat una esmena als pressupostos de la Generalitat i varies proposicions per a que es creara el Centre de Salut Integrat de Morella, que disposara de serveis d’especialistes, radiologia i analítiques per evitar tants desplaçaments i oferir una atenció racional.

El Partit Popular portava en el seu programa electoral un hospital auxiliar per a la comarca dels Ports, però no l’ha portat a terme, ni està a favor d’aquest centre d’especialitats, per que la proposta va ser rebutjada.

També ha votat en contra en aquesta ocasió quan la moció es limitava a demanar la ubicació a Morella d’una Samu, com contempla el propi pla de la Conselleria de Sanitat, així com a ampliar les 24 hores del dia el servei de la SAMU amb seu a Vilafranca, que ara sols està operativa 14 hores diaries. El diputat socialista lamenta que la majoria del grup popular al parlament valencià hage tornat a tombar una iniciativa que aposta per invertir en els serveis més bàsics als que tenen dret tots els ciutadans.

Més informació: | |