“La Primera Gran Nevada del segle XXI” torna a veure’s aquest dissabte

comarquesnord.cat . Morella . divendres, 26 de març de 2010 .
Etiquetes: , , ,

L’Ajuntament de Morella inaugura aquest dissabte l’exposició en les millors imatges de la primera nevada d’enguany. La mostra serà participativa i seran els propis ciutadans a través dels seus vots, les que trien les fotografies guanyadores. El principal objectiu de la mostra és que “tant els que van viure la nevada com aquells que no van poder presenciar-la en directe, puguen disfrutar de la part més espectacular que ens va deixar el temporal”, ha explicat la regidora de cultura, Palmira Mestre. En total, s’han seleccionat 60 fotos, d’entre quasi 300 rebudes. La resta, es projectaran en un audiovisual.

La competició consta de dues parts: la primera ha sigut la preselecció de les fotografies que es van rebre i, la segona, seran les votacions dels assistents a l’exposició. Sens dubte, es va tractar de la precipitació en forma de neu més intensa dels últims 20 anys. En total, els 40 centímetres que es van acumular, es van acompanyar de baixes temperatures, vent, gelades o desgel, la qual cosa va deixar una infinitat de problemes, però unes imatges espectaculars. Segons Mestre, “durant els dies de neu, els ciutadans de Morella van eixir al carrer amb càmeres de fotos i van retratar els distints paisatges. El que pretenem és posar en valor aquelles instantànies”.

Serà durant els dies que romanga l’exposició, quan es voten els guanyadors. “Pretenem fer un concurs per als ciutadans de la nostra comarca, en el que siga senzill participar i que siguen ells els que trien les millors fotografies”, ha afirmat Mestre. A més d’imatges de Morella, també han arribat de distints punts de la comarca, com Cinctorres o Olocau del Rei.

Més informació: | | |