El duel de cuers acaba amb golegada del Pena-roja

________________________
Carlos Vives, Pena-roja
dissabte, 27 de març de 2010

Primer partit avançat al dissabte en la jornada 27 de lliga en un duel entre els dos cuers, on el Samper visitava el municipal de Pena-roja amb ganes de repetir el triomf de l’any passat, davant d’un equip motivat per la victoria de la setmana anterior.

Els locals van començar el partit molt mentalitzats i amb ganes de resoldre al partit amb rapidesa, prompte van arribar les primeres ocasions de gol . fins que Dani en un bon remat de falta, anotava el 1-0.
El gol va dur relaxació al Pena-roja que veia com el Samper ho intentava amb pilotes llargues buscant al seu home més avançat, desprès d’un corner els visitants aconseguien l’empat. Els locals no es van enfonçar i Chimo i Àlex posaven el 3-1.

Després del descans el Pena-roja va disposar d’un joc més de possessió de pilota intentant augmentar les distàncies, però va ser el Samper en una ràpida contra, que aconseguia el 3-2, desprès d’un penalty comès per Javi. Van arribar el primers minuts de incertesa al joc dels locals, ja que els visitants van poder empatar,però el seu xut va trobar el travesser. Allí es va acabar el Samper, ja que Gabi i de nou Chimo,van posar el 5-2 definitiu. Alguna ocasió clara va tenir el Pena-roja per fer la golejada més gran,però així es va tancar el marcador.

Partit net i entretingut que deixa el Samper com a cuer destacat i el Pena-roja tercer per la cua,amb dos victòries consecutives.