Es presenta el llibre “Cuina Vilafranquina”


Etiquetes: , ,


__________________________
comarquesnord.cat, Vilafranca
dissabte, 27 de març de 2010

En la vesprada dissabte es va realitzar a la Casa Social de Vilafranca la presentació del llibre ‘Cuina vilafranquina’, escrit pels cuiners Juan Francisco Andrés i Ignasi Porcar. El llibre recull receptes de Vilafranca que s’han anant transmetent de generació en generació. Un dels objectius dels autors del llibre és precisament eixe, que aquestes receptes no caiguen en l’oblit. A més, Vilafranca no disposava de cap llibre gastronòmic d’aquestes característiques i la publicació que acabava de veure la llum amb l’edició de l’Ajuntament de Vilafranca, ve a cobrir una necessitat en aquest aspecte. A l’Oficina de Turisme sempre s’ha preguntat molt pel tema gastronòmic i ara, amb el llibre ‘Cuina vilafranquina’ es dóna una gran resposta en la matèria.

El consistori vilafranquí mostrava la seua satisfacció per l’edició del llibre ‘Cuina vilafranquina’ i per la magnífica resposta de la gent del poble que omplia de gom a gom el Saló d’Actes de la Casa Social. Juan Francisco Andrés, cuiner vilafranquí i autor del llibre junt a Ignasi Porcar, que per motius personals no va poder assistir a l’acte, explicaria els detalls de com s’ha organitzat el treball presentat en aquest acte alhora que s’escollí al sociòleg de la Universitat Jaume I de Castelló, el també vilafranquí Vicent Querol, per fer el pròleg d’aquest llibre. L’acte de presentació del llibre comptava amb la presència de l’Ajuntament de Vilafranca, amb l’alcalde del municipi, Óscar Tena, i el Regidor de Cultura, Víctor Tena.

Ja a la venda
El llibre es troba a la venda a l’Oficina de Turisme de Vilafranca i als establiments del municipi on habitualment es poden trobar llibres. El seu preu és de 20 euros i cal destacar que a l’acte de presentació es van vendre 110 exemplars.

Més informació: | |