El Morella i el Cinctorrà golegen als rivals mentre el Vilafranca perd per la mínima


__________________________
comarquesnord.cat, Els Ports
diumenge, 28 de març de 2010

El començament de la Setmana Santa i de Passió ha deixat resultats desiguals en els encontres disputats pels equips dels Ports a la segona regional. Una abultada golegada del Cinctorrà, en partit fora de casa contra el Vinromà és una de les dades més remarcables de la jornada futbolística, que deixa un remarcable Vinromà 2-5 Cinctorrà, que alça els ànims de l’equip dels Ports per a enfrontar els darrers mesos de la competició.

També el Morella s’alçava amb una sonada victòria front al Platges d’Alcossebre. Els dels Ports, que en aquesta ocasió jugaven al camp de la Fàbrica Giner, deixaven un resultat final al marcador de Morella 3-0 Platges Alcossebre. Els gols han estat de Guillermo, David Dolz i Marc Moles. Menys sort han tingut els vilafranquins que, en partit fora de casa contra el Tírig, perdien per la mínima amb un Tírig 1-0 Vilafranca.

Altres resultats remarcables del cap de setmana esportiu previ a la Pasqua ha estat l’empat registrat al marcador benassalenc, Benassal 1-1 Atzeneta.

Més informació: | | | |