Morella llança la campanya “Crea el teu correu morella.net”


Etiquetes:

_______________________
comarquesnord.cat, Morella
dilluns, 28 de març de 2010

L’Ajuntament de Morella s’ha marcat com a objectiu continuar fomentant l’accés a Internet. Per a això, llança la campanya “Crea el teu correu morella.net”, perquè tots els ciutadans puguen treballar amb el correu del municipi. “La campanya va dirigida a la ciutadania en general, però sobretot a aquells que s’inicien en el món d’Internet i de les noves tecnologies”, ha explicat el regidor de Tecnologies de la Informació i Comunicació (TICs), Ernesto Blanch.

El correu de la localitat té quasi 200 usuaris i, amb la campanya també es pretén que “els veïns que desitgen utilitzar el correu del municipi, puguen fer-ho”, ha afirmat Blanch.

Cal recordar que fa tres anys, la Comissió del Mercat de les Telecomunicacions va inscriure al CISE en el registre d’operadors de xarxes i serveis de comunicacions electròniques. D’aquesta manera, es va autoritzar a l’empresa pública per a l’explotació d’una xarxa de comunicacions electròniques basada en la utilització del domini públic radioelèctric i a facilitar el servei de proveïdor d’accés a Internet.

Aquest pas va ser important per a instal·lar la xarxa Wi-Fi de la localitat, que ha facilitat l’accés a Internet a sectors amb dificultats tècniques d’accessibilitat. La nova campanya que s’inicia ara, també pretén “familiaritzar a alguns col·lectius amb dificultats, de la importància de l’ús d’Internet i de les seues eines”, ha destacat l’edil.

Més informació: