Un home mata a la seua dona i se suïcida a Atzeneta del Maestrat


____________________________________
comarquesnord.cat, Atzeneta del Maestrat
diumenge, 28 de març de 2010

Una dona de 64 anys ha mort després de rebre un tir del seu marit, de 66, qui posteriorment s’ha llevat la vida amb el mateix arma en el domicili familiar, situat en la localitat castellonenca d’Atzeneta del Maestrat. Segons han confirmat a l’agència de notícies EFE fonts de la Subdelegació del Govern a Castelló, el succés ha ocorregut entorn de les 00.15 hores en un domicili del centre del poble, d’uns 1.400 habitants i situat en l’interior de la província.

Pel que sembla, es va produir una discussió en l’interior de l’habitatge, després d’això la dona va eixir al carrer i el marit la va perseguir, matant-la després de disparar-li un tir amb una escopeta. Posteriorment, l’home va tornar al seu domicili i es va suïcidar de dos tirs. Segons les mateixes fonts, els cadàvers de la parella, que tenia tres fills, es troben ja en l’Institut Anatòmic Forense de Castelló i del cas s’ha fet càrrec el Jutjat d’Instrucció nombre 5 de la capital de La Plana.

Durant el matí de dilluns s’han concentrat en cinc minuts de silenci a la Subdelegació del Govern a Castelló el propi subdelegat, Antoni Lorenzo, el vicepresident en funcions de la Diputació de Castelló, Francisco Martínez,  i d’altres personalitats polítiques provincials a mode de repulsa contra aquest assassinat.

Més informació: |