Vilafranca tanca els actes pel Dia de la Dona


___________________________
comarquesnord.cat, Vilafranca
diumenge, 28 de març de 2010

El Grup de Dones de Vilafranca celebrava aquest cap de setmana els actes principals en commemoració del dia 8 de Març, Dia Internacional de la Dona i que per diverses circumstàncies s’ha hagut d’endarrerir unes setmanes. L’acte més esperat és el sopar de germanor que tenia lloc el dissabte a la nit al Parador de Festes de Vilafranca, amb la posterior actuació del Grup Melody. Al sopar assistien més de 300 persones i servia com a colofó dels actes programats a les darreres setmanes.

A les darreres setmanes s’han realitzat diferents activitats tals com la conferència organitzada per Comissions Obreres o la projecció de la pel·lícula ‘Agua con Sal’ amb la col·laboració de la UGT. A més, aquest cap de setmana s’ha fet una exposició amb els treballs dels cursos organitzats per l’associació. Decoupage, bolillos, maquillatge… han estat algunes de les matèries tractades als cursets.

Amb el gran sopar amb sorpreses i regals, acabavaven els actes commemoratius del 8 de Març i amb el que s’han realitzat moltissimes activitats al municipi durant tot el mes.

Més informació: |