Onada de robatoris a la comarca dels Ports


Etiquetes: ,

________________________
comarquesnord.cat, Els Ports
dilluns, 29 de març de 2010

Una nova onada de robatoris s’ha donat a la comarca dels Ports darrerament. Aquest mateix cap de setmana, concretament durant la matinada de diumenge, s’han produït diversos robatoris a la comarca a Sorita, Cinctorres i Ortells.

A Cinctorres els lladres es fixaven en el Bar Salvador, d’on se’n van endur una tele valorada en més de mil euros. L’alcalde de la localitat, Antoni Ripollés, destacava al Els Ports Ràdio que “és la quinta vegada que entren, no la primera” en aquest bar, així com afirmava tindre coneixement que “han provat d’entrar també a l’altre bar” de Cinctores. Tot apunta a que va ser “entre la una i les quatre de la matinada” de dissabte a diumenge, ja que “a eixa hor tancaven el bar i a les quatre arribava el fill i va veure com ja faltava la tele”. “Fa anys açò no passava” a la comarca, però és difícil buscar una solució, ja que hi ha pocs efectius dels cossos de seguretat per a cobrir una zona molt gran. Ripollés recordava que “els robatoris se fan massa normals i se donen massa sovint”. Recentment també es robava a la Caixa Rural de la localitat, amb la notícia positiva que el lladre ha estat detigut.

També el local dels jubilats d’Ortells sofria trencament de vidres per a robar una vaporeta i un rellotge de paret. “Val més el cristal trencat que el que han robat”, es comentava pel poble. El modus operandi fa pensar en lladres poc professionals.

Respecte a Sorita, els lladres van entrar en el bar de la localitat, el Centre Cívic Casa Baltasar ajudant-se d’una escala que estava en una obra de la zona. Per a accedir van desmuntar una de les finestres de l’establiment, duent-se del seu interior la caixa registradora, que després van deixar llençada en una granja als afores de la localitat.

Recentment, també Vilafranca ha sofert diversos intents de robatoris, sense haver-hi constància de cap actuació important.

Més informació: |