Saltapins inicia temporada per Setmana Santa

_________________________
comarquesnord.cat, Morella
dimarts, 30 de març de 2010

Saltapins, el parc d’aventura de Morella, reobri les seues portes durant la pròxima Setmana Santa i ja romandrà en funcionament fins a la tardor. El parc s’obrirà al públic dijous que ve, 1 d’abril, i estarà en marxa fins al 5, dilluns de PasquaPasqua, en horari de 10 a 18 hores. A partir del dia 6 d’abril, Saltapins obrirà tots els dissabtes i diumenges i estarà disponible entre setmana per a visites de grups d’a partir de 20 persones.

L’actual calendari es mantindrà durant els mesos d’abril, maig i juny. A partir del 1 de juliol, Saltapins estarà obert tots els dies de 10 a 19 hores. L’horari d’estiu es mantindrà al juliol i a l’agost mentre que, a partir de setembre, Saltapins tornarà a obrir únicament els caps de setmana.

La Fundación Blasco de Alagón ha decidit mantenir les tarifes de 2009 en tots els circuits, tant per a visitants individuals com per a grups. No cal oblidar que Saltapins va incrementar les seues visites el passat estiu a pesar de la crisi econòmica. El parc va assolir un 13% més de visites que en 2008 degut, en part, al manteniment de les tarifes de l’any anterior i de les àmplies zones de pic nic que faciliten l’accés a famílies completes.

Una de les novetats d’aquesta temporada és la possibilitat de contractar de forma conjunta packs de cap de setmana pensats per a parelles, famílies i grups, una combinació que inclou lloguer d’una casa rural, entrada a Saltapins i a l’exposició “Dinosaurios. Lagartos terriblemente grandes” i un descompte en el lloguer de bicicletes del centre BTT dels Ports.

Oci actiu
Saltapins està situat en el complex de la Fàbrica Giner de Morella i consisteix en una zona d’oci actiu on els participants han de superar diferents proves aèries mitjançant cordes i plataformes situades a la part alta dels arbres. Les plataformes estan col·locades a diferents altures que van des dels dos fins als 17 metres, pel que existeixen diferents circuits orientats a diferents grups d’edat.

El parc conta amb tres circuits, organitzats segons la seua dificultat. El circuit verd és el més senzill i va dirigit a xiquets de partir de 6 anys. La dificultat mitja es pot trobar en el circuit blau, en el qual es pot participar a partir dels 9 anys. Aquest circuit està especialment recomanat per als diferents grups que visiten el parc. El circuit roig és el de major dificultat i es pot participar a partir dels 14 anys. L’activitat en tots els circuits es desenvolupa sota la supervisió de monitors especialitzats, que són els encarregats d’explicar als participants com es desenvolupa l’activitat en cada circuit.

A més de la pròxima obertura del parc de Morella, Saltapins conta amb la seua instal·lació mòbil Saltapins Indoor, una estructura de 100 metres quadrats amb cinc metres d’altura que reprodueix algunes de les atraccions de Saltapins, com pont xarxa, pont tibetano, passarel·les o tirolina.

Més informació: |