Finalitzen els treballs de millora de l’entorn de la muralla de Portell


Etiquetes: ,

_____________________
comarquesnord.cat, Portell
dimarts, 6 d’abril de 2010

L’Ajuntament de Portell ha finalitzat els treballs de millora de l’entorn de la muralla de la localitat. Els mateixos, segons ha definit l’alcalde de Portell, Álvaro Ferrer, “han servit per construir una vorera perimetral a la muralla. També s’han instal lat conduccions d’aigua i s’han creat zones verdes”. Així mateix s’han eliminat els focus d’insalubritat existents en l’entorn de la muralla.

La inversió ha superat els 117.000 euros, que s’han finançat amb càrrec a ajudes de l’Àrea de Rehabilitació Urbana, el Pla E o plans provincials. D’altra banda l’Ajuntament de Portell ha aprovat en ple les obres de construcció d’una nova pista d’Esquaix, un gimnàs i una sala polifuncional. La inversió serà de més de 360.000 euros, que es finançarà a càrrec del Pla Provincial de Deportes.

En el mateix ple s’ha aprovat destinar al voltant de 60.000 euros per a la construcció d’un nou dipòsit d’aigua amb 450.000 litres de capacitat. Amb aquesta capacitat d’emmagatzematge i un nou pou perforat a més de 450 metres es busca garantitzar el subministrament durant el període estival. Així mateix el consistori està treballant intensament per estendre les canalitzacions d’aigua a les explotacions ramaderes i masies habitades del terme municipal.

Més informació: |