El Casal Jove, obert per vacances



______________________
comarquesnord.cat, Morella
dimecres, 7 d’abril de 2010

Avui han començat els tallers que el Casal Jove de Morella proposa per aquesta setmana encara de vacances per als escolars. El Casal Jove es l’espai d’esbarjo per als joves i xiquets que ja no troben en el Centre Jove cabuda als seus gustos i a la seva edat. Xiquets de 10 a 16 anys tenen ací un racó per escoltar música, jugar a la Wii, jocs de taula, futbolí, etc.

Les activitats proposades per aquestos dies compten amb les possibilitats de gaudir d’un campionat de futbolí, ping pong, trivial i wii, que finalitzaran el diumenge en el gran joc de la igualtat. Però aquesta vesprada es tractava de netejar el Casal, de pintar-lo amb la decoració que triara cadascú, en fer del Casal un espai que es considere propi i on es trobem com a casa. Clar que els usuaris més grans, de 13 a 15, han optat per no participar, entraven però al veure que no podrien entrenar-se per als campionats, si no que es tractava de pintar el Casal, optaven per marxar.

Els que han estat, això si, s’ho han passat d’allò més bé, i han deixat la seva empremta en les parets del lloc on, sobre tot, a l’hivern, tenen un punt de trobada i de joc.