Les “Harley” ompliran els carrers de Vall-de-Roures


Etiquetes: ,

___________________________
Marc Martí Badia, Vall-de-roures
dimarts, 6 d’abril de 2010

El pròxim cap de setmana es celebra a Vall-de-roures la IV Biker Jamonada que des de fa quatre anys organitza l’Associació Moto Custom Rabosas Furas Matarraña. Com en altres edicions, durant la trobada hi haurà rutes en moto per la Comarca, concerts, degustacions de productes del territori i diferents espectacles. A més, en aquesta edició es realitzarà la I Expo Mototastarro en la que es mostraran motos i ciclomotors antics.

A mitja tarde del pròxim divendres 9 d’abril començarà a la capital matarranyenca la IV edició de la trobada motera Biker Jamonada que des de fa quatre anys reuneix a casi 500 moteros a Vall-de-roures per a passar 20100403_cartellbikerjamonada2010un cap de setmana gaudint de la seua passió. A partir de les 16.00 de la tarde s’obriràn les inscripcions i es donarà la benvinguda als participants que podran instal•lar-se al a zona d’acampada ubicada a les piscines municipals. Després de l’arribada, ja per la nit, els participants podrán gaudir del concert del cantautor Pablo Líquido que serà l’acte inaugural de la cita.

El dissabte començarà amb una ruta per la Comarca del Matarranya per després arribar fins Alcanyís i visitar Motorland. Després de dinar, els que vulguin podran participar als jocs de motor, visitar el Castell de Vall-de-roures i recórrer en comitiva el casc històric de la localitat. Després tots els participants gaudiran d’un sopar de convivència que donarà pas al tradicional concert i striptease al pavelló municipal que s’allargarà fins a ben entrada la matinada.

El diumenge una xaranga, acompanyada per “cabezudos”, serà l’encarregada de despertar als moteros per a que no es perdin una altra ruta comarcal que els portarà fins a La Fresneda on esmorzaran i es posarà punt i final a aquesta IV Biker Jamonada. Cal destacar, que durant tot el cap de setmana es podrà visitar la I Expo Mototastarro que mostrarà als visitants una selecció de motos i motocicletes antigues i que és la principal novetat d’aquesta edició.

Més informació: |