Vilafranca avança pel Polígon Industrial al Plenari d’abril


Etiquetes:


_________________________
comarquesnord.cat, Vilafranca
dijous, 8 d’abril de 2010

L’Ajuntament de Vilafranca celebra aquest dijous, el seu ple ordinari corresponent al mes d’abril. Com cada segon dijous de mes, el consistori vilafranquí tractarà les qüestions principals que afecten al municipi en aquestos moments i que en la sessió d’abril passen per alguns temes referents a la construcció del Polígon Industrial. Així es tractarà la gestió indirecta del PAI UE-1 del sector industrial ‘Camí de Castellfort, SUI-A’.

Al ple, també es parlarà de la concessió del servei públic del Camping Municipal. Un altra de les qüestions que s’aborden a la sessió girarà al voltant de la imposició i ordenació de contribucions especials per a l’execució de l’obra ‘Xarxa de sanejament a Vilafranca’. Al cinquè punt de l’ordre del dia, l’Ajuntament de Vilafranca tractarà la sol·licitud de la subvenció a la Conselleria d’Educació, destinada al manteniment de la Escola Infantil per a l’exercici 2010.

A la sessió, el Grup Municipal Socialista presentarà una moció interessant-se per la prestació del servei de fisioteràpia a la localitat, una vella reivindicació del municipi desatesa per la Conselleria de Sanitat.

Amb els decrets de l’Alcaldia, el Despatx Extraordinari i la secció de precs i preguntes es posarà el punt i final al ple d’Abril.

Més informació: