Vilafranca ja té l’Agenda Activa de primavera


Etiquetes: ,

________________________
comarquesnord.cat, Vilafranca
dijous, 8 d’abril de 2010

La Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Vilafranca, presentava una nova edició de l’Agenda Activa, la corresponent a la primavera i que inclou les activitats culturals, festives i esportives del municipi per als mesos d’Abril, Maig i Juny.

Durant el mes d’Abril, tindran lloc activitats importants com la primera repoblació del Bosc Bancaixa, programa promogut per la ONU, Rogatives a Sant Pere i Santa Llúcia, el III Pro-Aplec, l’arribada de la Volta Ciclista a Castelló o la participació de la Unió Musical de Vilafranca al Certamen Provincial de Bandes.

Per al Maig també s’ha preparat moltes activitats a l’Agenda Activa, destacant les conferències que ha organitzat l’AMPA i la III Edició de les Jornades de Bolquers. També es celebraran les festes de Sant Miquel, Sant Isidre i Pasqua del Llosar.

Per al Juny, la màgia del teatre tornarà a Vilafranca amb la XI Edició de la Mostra de Teatre Capsigrany i s’encetaran activitats pròpies de l’estiu com l’Escola d’Estiu o eixides de camp amb el Curs de Biodiversitat: els insectes i la seua classificació que tindrà lloc a finals de Juny.

Com és habitual, des de l’Ajuntament de Vilafranca s’ha editat un fullet on estat totes les activitats

__________
documents
pdf: Agenda Activa de primavera

Més informació: |