Ximo Puig li reitera a Francisco Martínez que “no hi ha problemes d’accessibilitat en l’entrada al Cardenal Ram”


______________________
comarquesnord.cat, Castelló
dijous, 8 d’abril de 2010

L’alcalde de Morella, Ximo Puig, i el president en funcions de la Diputació, Francisco Martínez, s’han reunit aquest matí per a buscar una solució a la situació de l’Hotel Cardenal Ram. El primer edil de la localitat ha mostrat tots els informes pertinents de la Policia Local, en els que s’explica tot el sistema d’accessibilitat que es troba en l’hotel. Puig reitera que “no hi ha cap problema d’accessibilitat al tràfic, ja que des de la recepció de l’Hotel s’acciona el sistema d’entrada de vehicles i estos poden accedir fins a la porta”.

Des de la Diputació s’ha traslladat la necessitat de millorar l’accessibilitat interna de l’Hotel, a través d’un ascensor i externa, per mitjà d’una rampa per a minusvàlids. Respecte a la situació del carrer, l’alcalde ha afirmat que “l’Ajuntament compta amb un Pla Municipal d’Accesibilitat, en el que s’està treballant per condicionar i millorar distints punts de la localitat “.

Puig assevera que “no hi ha cap problema perquè l’Hotel es puga reobrir” i que espera que “les sensacions que hi han hagut en la reunió, es traslladen en la licitació del projecte d’obres i de la concessió de la gestió de l’Hotel”. Sobre els terminis, l’alcalde ha explicat “la necessitat que l’hotel estiga obert a l’estiu”. Puig ha recordat que aquest complex hoteler “és una important alternativa turística de qualitat en el municipi”. Cal recordar ,que aquest cap de setmana, des de l’Oficina de Turisme de Morella s’han hagut de desviar visitants a altres punts de la comarca, al trobar-se l’oferta hotelera al complet. A més, el primer edil ha recordat la importància que este immoble té per a la creació d’ocupació, ja que amb el seu tancament, tretze persones es van veure abocades a la desocupació. Per a Puig, “en estos moments, l’ocupació és la primera preocupació de la nostra acció de govern i, obrir l’Hotel suposaria tretze noves ocupacions”.

L’alcalde també ha destacat que aquesta trobada “és un exemple de la relació que ha d’existir entre les institucions, basada en la cooperació”.

Heliport
Un altre dels punts de la reunió, ha sigut l’estat en què es troba l’Helisuperficie. Segons Puig, el President en funcions de la Diputació li ha traslladat que “ja s’ha realitzat la modificació de crèdit pertinent i que l’obra es licitarà en breu”.

Més informació: | | |