Conéixer més “La Morella dels Segles d’Or”


Etiquetes: ,


_______________________
comarquesnord.cat, Morella
diumenge, 11 d’abril de 2010

La Morella dels Segles d’or va ser el motiu d’una nova visita guiada oferida per Pepita Milián. En aquesta ocasió els més de 20 participants van fer un recorregut històric pels palaus de la ciutat de Morella. Seguint les explicacions de la guia van poder conèixer com es van fer les construccions d’aquella època, així com conèixer les vivències de les famílies que vivien a cada immoble. L’Oficina de Turisme va ser el punt de partida on Milián va fer la introducció per tal de posar en context històric als participants a la visita.

Des d’allí van anar passejant pels carrers de la ciutat visitant l’Ajuntament, la Casa Saragossà, la Confraria, la Casa Ciurana, la Casa Figuera de Pedro on vivia un inquisidor en d’aquells temps, la Casa Suñer actual Cardenal Ram, la Casa del Marqués de Creixell coneguda per l’Electra en l’actualitat, així com la Casa Piqué i la del Marqués de Cruïlles. La visita finalitzava a l’església on la guia explicava els detalls del altar major i del cor.

Les visites guiades per Morella s’estan consolidant dins del calendari cultural que proposa la ciutat. La setmana passada la visita sobre les històries i llegendes morellanes va ser tot un èxit, coincidint amb el primer cap de setmana de Pasqua, tenint-se d’organitzar dos grups per l’alta afluència de participants.

Més informació: |