La marxa Castelló-Morella torna a ser un èxit



______________________
comarquesnord.cat, Morella
diumenge, 11 d’abril de 2010

L’Ajuntament de Morella va tornar a ser la meta dels participants en una nova edició de la marxa no competitiva Castelló – Morella. Uns 50 participants van formar part de la prova que apegava enguany a la seua vuitena edició organitzada pel club de muntanya El Piolet de Castelló. Motxiles i caminants van omplir el consistori al voltant de les sis i mitja de la vesprada de diumenge rebuts pel regidor de joventut Rhamsés Ripollés.

La caminada tenia 100 quilòmetres de recorregut dividits en dues jornades. El dissabte els participants van fer el tram de Castelló fins a Benassal, mentre que el diumenge completaven la marxa fins Morella. Alguns van necessitar rebre massatges a les cames per fer alleugerar els molts de quilòmetres recorreguts fins l’arribada. La resposta va tornar a ser molt positiva en una prova que compta amb molts de seguidors per el fet de completar una distància tan gran per camins de muntanya.

Rebuts a l’Ajuntament
A les Sales Gòtiques del Ajuntament, Ripollés agraïa l’esforç, així com el fet de que Morella tornarà a ser el punt d’arribada de la marxa. Al mateix marc els participants van rebre un diploma acreditatiu, així com lluïen la samarreta commemorativa de l’esdeveniment. El final del acte va ser una berenar més que merescuda per als caminants.

__________
documents
Fotogaleria: “Marxa Castelló-Morella”