Ares demanda al Servef ajudes per crear 10 llocs de treball

________________________________
comarquesnord.cat, Ares del Maestrat
dimecres, 14 d’abril de 2010

L’Ajuntament d’Ares ha sol.licitat al SERVEF quatre plans d’ocupació que, en el cas que fossin concedits, suposarien la creació de 10 llocs de treball. Es tracta de llocs finançats al 100% per la Conselleria d’Economia, Hisenda i Ocupació de la Generalitat Valenciana.

El consistori ha demanat la creació d’una brigada mediambiental integrada per cinc persones dins del pla Pamer. Així mateix s’ha demandat la contractació de dos peons municipals per a tasques en instal.lacions de la localitat dins del pla Emcorp. A càrrec aquesta mateixa iniciativa s’ha plantejat la contractació d’un dinamitzador sociocultural per desenvolupar, entre altres activitats, l’escola d’estiu.

Al programa EZOINT l’Ajuntament ha demanat un tècnic per a realitzar la catalogació de masies del terme municipal. Finalment en el programa Salari Jove s’ha demandat un tècnic de suport a la dinamització turística de la localitat.

L’Ajuntament està a l’espera de la resolució d’aquesta convocatòria per a iniciar la selecció del personal. Per accedir als llocs de treball les persones interessades hauran d’estar donats d’alta en el SERVEF.

Més informació: