Tallat l’accés a Morella pel portal de Sant Mateu


Etiquetes:

________________________
comarquesnord.cat, Morella
dillus, 19 d’abril de 2010

Un dels accessos principals a Morella, el del Portal de Sant Mateu, està tancat al tràfic durant uns dies, degut a una sèrie d’actuacions per tal de tornar a canviar l’empedrat. La renovació del carrer Carretera Castelló no ha va tenir els resultats esperats, i la seva inapropiada execució ha provocat que ja s’hage tingut que actuar varis cops, malgrat ser un obra relativament recent. Des del primer moment la mala execució es va deixar notar en l’entrada, això sumat a l’important volum de trafic que accedeix a Morella per aquesta porta, i les condicions climatològiques adverses, a més de la sal, han contribuït a deixar impossible aquesta important entrada.

Queixes a l’empresa
Des del consistori es va emetre una queixa a l’empresa per com es va portar endavant la actuació. Varis cops ha calgut reparar els desperfectes, però les solucions proposades per la direcció facultativa de l’obra no han resultat. Ara l’Ajuntament s’ha vist obligat a actuar més a fons.

La brigada d’obres del CISE serà l’encarregada d’alçar el paviment i substituir-lo, i l’empresa que va ser l’adjudicatària de l’obra de la renovació d’una de les principals entrades a Morella, s’haurà de fer càrrec de les despeses que pugue suposar l’obra. El transit d’aquest accés es desviarà en principi fins al divendres per el Portal de Sant Miquel. Els turismes durant aquestos dies també tenen accés permès per el Portal de Forcall, que en principi sols es de sortida de la població.

Més informació: