L’Aplec programa per a aquest dissabte la darrera proaplec


Etiquetes: ,

________________________
comarquesnord.cat, Vilafranca
dijous, 22 d’abril de 2010

L’organització de l’Aplec dels Ports ha previst, per a aquest dissabte, una nova festa proaplec que, segons està previst, serà l’última abans de la gran festa comarcal que enguany toca a Vilafranca el darrer cap de setmana de juliol.

Les activitats d’aquesta festa prèvia començaran “a les nou del matí amb una eixida a peu, des de la casa de la Cultura, que comportarà una visita al jaciment arqueològic “La Lloma Comuna” de Castellfort, amb la presència de l’arqueòloga Anna Villach, de treballadors dels parcs eòlics i de gent oposada al pla eòlic valencià”, segons fonts de l’organització. Per la vesprada el dia festiu continua, “a les cinc i mitja, amb un recital de poemes d’autors valencians. A càrrec de Susanna Sebastià, d’Ares, i de Javier Moreno acompanyant a la guitarra.”

La nit s’obri “a les nou amb un sopar de pa i porta i concurs de postres, que continuarà al voltant de les onze amb un espectacle de varietats i, ja passada la mitjanit, la festa es tancarà amb un concert de Maskarats, Bandits i The Veterans”.

Presentació a Barcelona
Des de l’Organització de l’Aplec es recorda que “en breu s’anunciarà el cartell musical” de l’Aplec a la seua pàgina web, alhora que es fa un “avís a la gent de Barcelona i província”, ja que “el proper divendres 30 d’Abril a les 19 hores”, tindrà lloc la “presentació del XXXIIè Aplec a l’Espai País Valencià, Carrer Pere Serafí 7, Vila de Gràcia”. Aquesta presentació, seguint l’estel inaugurat a les Festes de la Magdalena de Castelló, estarà acompanyat d’una “degutació de productes típics de la comarca dels Ports”.

Més informació: |