El col·legi de Vilafranca celebra el dia del llibre


Etiquetes: , ,

20100423_vilafrancadiallibre_002__________________________
comarquesnord.cat, Vilafranca
divendres, 23 d’abril de 2010

El Col·legi Públic Blasc d’Alagó de Vilafranca, realitzava com cada any amb motiu del Dia del Llibre, el seu Certamen Literari escolar. Uns guardons que van ser lliurats el passat divendres 23 d’Abril, dia de Sant Jordi amb la presència del Regidor de Cultura de l’Ajuntament de Vilafranca, Víctor Tena, el Director de Ruralcaixa a Vilafranca, Daniel Corbatón i membres de l’AMPA de Primària.

L’acte tenia lloc al ‘porxe’ de l’Escola amb la presència com no, del ‘Drac de Sant Jordi’, que s’encarregava de passar per les classes per regalar un llibre als alumnes. Per cicles es reparteix un llibre a cadascun dels alumnes amb el que es treballarà al darrer trimestre del curs. Les obres escollides enguany son de l’escriptor valencià Joan Pla, que a les properes setmanes visitarà l’Escola de Vilafranca. L’Ajuntament de Vilafranca i Ruralcaixa son els patrocinadors amb els que compta l’Escola per tal de comprar els llibres que es regalen per Sant Jordi.

La temàtica dels treballs que els alumnes han realitzat enguany eren referents a qüestions molt conegudes a Vilafranca, com el Convent de la Plaça d’en Blasc, la llegenda de Calçes Blaves o les inundacions del Barranc de la Estrella.

Els alumnes d’Infantil, d’entre 3 i 5 anys, no realitzen narracions i la seua participació al Certamen Literari es plasma amb dibuixos que també son premiats per part de l’organització.

Més informació: | |