Derrota del Vilafranca front als Ibarsos per la mínima

__________________________
comarquesnord.cat, Vilafranca
diumenge, 25 d’abril de 2010

Derrota per la mínima del Vilafranca al Camp de l’Olivar de Els Ibarsos, en un partit que es resolvia a favor del conjunt local gràcies a un gol marcat al minut 93 i que significava el 3-2 final a favor del conjunt local. El Vilafranca va fer mèrits per aconseguir un millor resultat però al final caia derrotat.

Toni Martínez, entrenador del C.F. Vilafranca alineava a Víctor, Alex, Carlos Pitarch, Javi Ripollés, Prats, Izac, Santos, David Prades, Roman, Loras i Jordi. També van jugar Marc, Niki i Raül.

Partit emocionant i amb alternatives per als dos conjunts que arribava al descans amb l’empat a 0 inicial al marcador. Un primera part en la que als primers 20 minuts el Vilafranca va dominar més la possessió del baló, però sense crear massa ocasions per a marcar. Després Els Ibarsos passaria a fer-se amb el control del baló i disposaria de 3 clares ocasions de gol, aprofitant la velocitat dels seus extrems i remataven un baló al travesser a l’eixida d’un llançament de còrner. El partit acabava en la seua primera part amb 0-0.

A la segona part es van marcar els 5 gols de l’encontre, 4 d’ells al darrer quart d’hora de joc. El Vilafranca inaugurava el marcador amb un gol marcat per Marc quan corria el minut 65 de partit. Abans del gol, Jordi disposaria de dues bones ocasions per a marcar. Al minut 76 vindrua l’empat a 1 per a Els Ibarsos, en una jugada extranya en la que els locals marcarien després de diferents rebots. Al minut 81, Els Ibarsos marcaria al contraatac el 2-1, però dos minuts després, Loras amb el cap a l’eixida d’un còrner empatava de nou el partit, 2-2. Quan pareixia que tot podia acabar en empat, el minut 93, Els Ibarsos robava un baló al mig del camp i al contraatac, marcava el 3-2 definitiu.

El proper diumenge, el Vilafranca juga a casa, al Camp del Serrito front al conjunt del Platges Alcossebre. L’encontre serà a les 17,30 hores.