El Cinctorrà fica el futbol i el Peníscola els gols


__________________________
comarquesnord.cat, Cinctorres
diumenge, 27 d’abril de 2010

Gran vesprada de futbol la que es vivia el diumenge al Pla del MigUll on el Cinctorrà rebia la visita d’un dels equips que s’està jugant l’ascens, el Penyíscola. Ambient de luxe al camp amb molta afluència d’aficionats dels locals afavorit per ser el dia de la romeria de Sant Marc a la localitat. Una de les notes curioses del partit va ser que els cinctorrans van tenir que jugar amb la seua segona equipació, al coincidir els colors de les primeres, ja que el Penyíscola no portava la seua segona samarreta.

L’Esportiu Cinctorrà es va deixar la pell des del primer minut, fent un gran esforç per intentar a un rival de tanta envergadura com els penyiscolans. Però el domini del joc i tenir les millors oportunitats no es va traduir en gols. En la primera jugada, Perico ja es va quedar sols davant el porter, però l’àrbitre va invalidar la jugada. A partir d’aquell moment, amb molt de control per part del Cinctorrà, aplegarien noves ocasions, sobretot un remat al travesser de Mampel. Aquest jugador, malauradament va tenir d’abandonar el partit al quart d’hora de joc per una lesió, sent substituït per Rubén.

Continuava el domini cinctorrà, però el Penyíscola amb una bona jugada faria el primer gol als 25 minuts d’encontre. Els locals van continuar amb molta espenta, amb noves clares ocasions, però sense el premi del gol. Al descans s’arribaria 0-1 amb un balanç de varis mà a mà davant el porter i dos pilotes a la fusta. A pesar del resultat va ser una de les millors primeres parts de l’Esportiu Cinctorrà de la temporada.

A la represa el Cinctorrà va continuar controlant la situació, però amb un poc menys de ‘xispa’ que a la primera meitat. Tot i que se li ficava el partit de cara amb l’expulsió al quart d’hora d’un jugador rival per una xiquillada, els cinctorrans no finalitzaven amb claredat les jugades. Perdonar es paga i en pràcticament la única aproximació visitant en aquest període aplegaria el definitiu 0-2 que sentenciava el partit. Al darrer quart d’hora el Cinctorrà ho va intentar però el marcador ja no es mouria.

Resultat enganyós per al que es va veure al terreny de joc on la ‘pegada’ penyiscolana va superar el domini i el control cinctorrà. De totes formes, l’equip es mereix un reconeixement per l’esforç i l’entrega demostrats al camp que va fer que elas aficionats sortiren satisfets i orgullosos del conjunt dirigit per Dani Blanch. El proper partit serà a domicili front al Tírig, equip que no pot disputar el encontres com a local al seu camp al estar en obres. En principi el partit es disputarà o bé a Salsadella o a Catí aquest diumenge.

_____________
fitxa del partit
· Resultat: CE Cinctorrà 0-2 Peníscola
· Alinació Esportiu Cinctorrà: Tena, Mampel, Hicham, Iván, Delfín Altaba, Emil, Fran, José, Toni Mallén i Perico. També van jugar Rubén, Riera i Ricardo.
· Gols: 0-1 (25’) i 0-2 (75’)

Més informació: |