El Pena-roja supera a l’Albalate per la mínima aconseguint una nova i treballada victòria

_________________________
Carlos Vives Antolí, Pena-roja
diumenge, 25 d’abril de 2010

Perfecta tarda de diumenge amb un terreny de joc en bones condicions, on el municipal de Pena-roja rebia la visita d’un bon equip amb molta moral desprès de golejar al tercer classificat, el Vall-de-roures per 3-0 a la jornada anterior.

El partit va començar amb una bona pressió dels visitants, amb una línia de defensa molt avançada intentant sentenciar als primers minuts, un equip local molt ben assentat al terreny de joc, evitava qualsevol ocasió de gol clara a la porteria de Víctor. En una recuperació a la defensa i pilota llarga buscant la defensa dels visitants, Javi va estar a punt de avançar al seu equip, però es va trobar el pal. L’Albalate responia en un xut,que el seu davanter no aconseguia rematar bé. La última bona oportunitat venia de les botes de Dani per al Pena-roja, però el seu xut se’n anava per poca damunt del travesser. Al descans en un partit força igualat.

A la represa l’ Albalate va seguir com a l’inici del primer temps tancant als locals a la seua àrea, però aquests no deixaven moure en facilitat als davanters i no es trobaven cap pilota en cert perill. En un bon contratac, Iounut en una passe en profunditat a Javi, que després de desfer-se de l’eixida del porter, obria el marcador amb el 1-0. Els locals es van tancar intentant aguantar el marcador, però una falta a la frontal feta pel mateix autor del gol. Seria la conseqüència de l’empat, amb un esplèndid llançament de falta que suposava l’empat. El pena-rogins ho intentarien i de nou Ionut en una bona vaselina tornava a posar als locals en avantatge.

L’Albalate es va llançar a l’atac i va estar tancant al rival al seu camp en els 15 minuts que restaven per acabar. Tot just abans de la finalització dos clares ocasions de gol, que Víctor va salvar i un gol anul·lat, correctament van suposar una nova i treballada victòria de l’equip del Matarranya.