“Cultura no és responsable dels retrasos del Parador”

comarquesnord.cat . Castelló . dilluns, 26 d'abril de 2010 .
Etiquetes: , , ,

Francisco Medina ha contestat a les paraules de l’alcalde de Morella, Ximo Puig, que la passada setmana assegurava que “Morella és l’única cosa que vol és que la Conselleria deixe d’entorpir i que comencen ja les obres del parador”. El director territorial de Cultura ha defensat l’actuació del seu departament assegurant que “Cultura ha complit amb els compromisos i, en cap cas, és responsable dels retrasos del Parador”.

En un comunicat enviat als mitjans de comunicació Medina apunta que “la Conselleria ha treballat amb la màxima celeritat per a traure endavant el més aviat possible el projecte d’excavació arqueològica necessari per a acometre les obres”, el que completa dient que “el nostre principal objectiu és que les obres comencen quan abans”.

Medina, en el comunicat, diu que “encara no s’han presentat les modificacions exigides pels tècnics de Patrimoni des de fa uns tres anys” i que al mes de març “es va donar el vist i plau per a que començaren les obres del túnel, i el túnel encara no s’ha començat”.

Alhora, el director territorial de cultura, assegura en una “carta al director” publicada per la premsa provincial que “no és Conselleria qui posa traves al projecte. És la pròpia ciutat que requereix una cura i un tacte exquisits, perquè ella mateixa és, afortunadament, especial. La meua obligació és vetllar per a que es compleixi una llei, la de Patrimoni de la Comunitat Valenciana, de la que, pel que es veu, Ximo Puig renega”

Més informació: | | |