La Plaça Major de Forcall acull la prova final del 3er trial territorial


Etiquetes:

20100425_trialforcall_450x450___________________________
comarquesnord.cat, Forcall
dilluns, 16 d’abril de 2010

Forcall va viure una gran festa del motor el passat diumenge amb la celebració del tercer campionat territorial de trial que rep la localitat, la segona prova del calendari d’aquesta temporada, organitzat pel Motor Club Morella que va comptar amb la participació de prop de 60 pilots repartits en onze categories, tal com està dividida la competició. El punt de concentració va ser la Plaça Major de Forcall, on estava també la central de dades de la organització a càrrec de la Federació Valenciana de Motor.

Des d’allí es donava l’eixida a la prova que va comptar amb 10 zones tenint cada una, diferent dificultat per a cada categoria participant. Les zones van estar repartides a la Mola de Sant Roc, la Mola de Sant Marc i la pròpia Plaça Major, on es va instal·lar la última zona, de tipus indoor feta amb contenidors i tubs de 20100425_trialforcall_230x321construcció, oferint un gran espectacle de trial. Aquella zona va ser la que va comptar amb la major participació de públic, amb molts que aprofitaven el mati del diumenge a les terrasses dels bars. A l’èxit del trial va ajudar que el temps va acompanyar amb un temps quasi estiuenc. Des del Motor Club Morella la valoració va ser molt positiva del desenvolupament de la competició.

La celebració del trial va estar recolzada en tot moment des de l’ajuntament de Forcall, que també assenyalava l’èxit de la prova per l’alta participació de pilots i de públic assistent.

El Motor Club Morella va comptar amb la participació de dos pilots David Oliver i el forcallà Raúl Monfort que l’any passat va tenir problemes i enguany no faltava a la cita finalitzant setè a la seua categoria. Hagués sigut quart, però una sanció per temps el va fer perdre tres llocs.

El trial finalitzava amb el lliurament dels premis de les diferents categories, improvisant un podi amb els tubs de construcció de la zona indoor. Alguns van tenir problemes per a pujar, produint-se un bon moment de germanor entre els pilots durant la peculiar cerimònia.

Des del Motor Club Morella es confia en poder celebrar un nou trial a Forcall, sobretot pel recolzament que es dóna des de les diferents institucions i el propi públic que fan que sigui un dia molt especial amb el motor com a eix a la localitat.

___________
documents
Fotogaleria: “Trial a Forcall”

Més informació: