Morella millora un dels principals accessos a la ciutat


Etiquetes:


_______________________
comarquesnord.cat, Morella
dilluns, 26 d’abril de 2010

La Carretera Castelló, un dels principals accessos d’entrada a Morella, s’està rehabilitant. Aquest punt, a l’altura del Portal de Sant Mateu, presentava problemes en el pavimentat. El regidor d’urbanisme, Rhamsés Ripollés, destaca que “és molt important coordinadar les grans inversions amb el manteniment diari del municipi”.

Aquest paviment ja presentava dificultats, que es van agreujar per la tirada de la sal per a desfer la neu durant l’hivern. L’edil afirma que “ara que hem passat l’hivern és un bon moment per a dur a terme aquest tipus d’actuacions”. Cal destacar, que fa unes setmanes, també es va millorar l’entrada pel Portal de Sant Miquel, per la qual cosa s’han rehabilitat les dos principals entrades en poc de temps. L’estat d’aquest paviment sí que va empitjorar d’una forma considerable durant les nevades.

L’actuació ha fet que s’haja de tallar al tràfic l’entrada per aquest accés. D’esta manera, s’ha habilitat la Costa Arrapat en doble sentit, per a poder accedir pel Portal de Forcall. Ripollés afirma que “s’ha intentat que les obres no suposaren moltes dificultats al trànsit”.

Així doncs, s’estan realitzant xicotetes actuacions en distints vials, que complementen les grans inversions de Blasco de Alagón o Sant Julià, carrer en què es continua treballant. El regidor explica que “en els pròxims dies continuarem amb estes petites actuacions, rehabilitant l’escalinata d’accés a la Plaça d’Armes del Castell”.

Més informació: