‘Pinxo’ finalitza la Volta Ciclista a la Província de Castelló, complint l’objectiu marcat

________________________
comarquesnord.cat, Castelló
diumenge, 25 d’abril de 2010

Aquest diumenge finalitzava la XXVIII edició de la Volta Ciclista a la Província de Castelló amb la victòria final del francès Fabien Fraissignes de l’equip GSC-Blagnac repetint un triomf que ja va assolir al 2007. El participant de la comarca a la prova, el morellà Jorge Amela ‘Pinxo’, va complir el principal objectiu que tenia marcat, finalitzar la Volta, fet que encara no havia aconseguit. Pinxo va acabar en el lloc 53è de la General a 35 minuts i 25 segons del campió sent el millor del seu equip, el Benicàssim FIB-LUK del qual sols van completar la competició ciclista Amela i el seu company Edgar Lucas. La Volta s’encetava amb 96 ciclistes i van aplegar 73 ciclistes a la meta de darrera etapa que completava el trajecte entre el Grau i Vistabella amb victòria de Antonio García.

En aquesta etapa Pinxo, finalitzaria en el lloc 58è a 17 minuts i 50 segons. El balanç de Jorge Amela ha estat el següent:
1a etapa Benicàssim – Vall d’Alba (150 quilòmetres): 53è classificat a 7:38 del guanyador.
2a etapa Vall d’Alba – Vilafranca (143 qm.): 35è classificat a 5:45 del guanyador.
3a etapa Vilafranca – La Llosa (147 qm): 63è classificat a 7:21 del guanyador .
4a etapa El Grau – Vistabella (137,5 qm.): 58è classificat a 17:50 del guanyador.
GENERAL: 53è classificat a 36:25 del guanyador final.

Balanç positiu de Amela en la participació de la Volta a Castelló, completant totes les etapes, fet que l’any passat no va poder realitzar al ser desqualificat a la primera etapa. Pinxo espera ara noves carreres entre les que es troba una molt especial, la clàssica Vila-real – Morella que arribarà el proper 7 de maig.