Rhamsés Ripollés assegura que l’acusació del PP “és un episodi més de falta de rigor”


_______________________
comarquesnord.cat, Morella
dimarts 27 d’abril de 2010

L’equip de govern de l’ajuntament de Morella nega qualsevol irregularitat en el procés. El regidor d’obres, Rhamsés Ripollès, confirma que es van presentar 12 empreses i que en l’obertura de pliques en la taula de contractació, de la que també forma part el Partit Popular, es va observar que dos empreses no havien aportat la documentació que marcaven les bases de la convocatòria. “Els faltava l’aval bancari a l’hora de presentar aquestes ofertes”, apunta Ripollès.

El regidor afirma que es va decidir aplaçar el procés de puntuació per consultar en els tècnics municipals si se podria donar un marge a les dos empreses “que a més eren de Morella” puntualitza, per a reparar les errades. Els serveis tècnics de l’Ajuntament “consultant totes les fonts” van dir que no era subsanable, i es van quedar excloses del procés de puntuació. “No entenem aquesta polèmica”, diu Rhamsés.

El síndic d’obres assegura que “és un episodi més de falta de rigor, d’arguments i una búsqueda d’un titular sense cap base, ja que en cap moment s’ha fet cap tipus d’irregularitat en l’apertura de les ofertes de l’obra del nou accés al castell”.

Per al regidor aquesta denuncia té el mateix fonament que d’altres presentades per el Partit Popular, “com l’intent de crear crispació sense cap tipus de fonament amb el regidor Rafael Pallarès per la carn que es serveix durant la festa de la Gent Gran, acusacions sense fonaments que nosaltres no anem a permetre”. De fet el procés encara no s’ha acabat i no s’ha adjudicat encara l’obra a cap empresa, el que “encara és més irresponsable per part del PP”, segons el síndic d’obres.

“En la propera comissió d’obres vaig a proposar que es faigue una gravació del que són els acords que es prenen, sobretot per a que Guillermo Sangüesa, que és qui ha fet aquestes afirmacions, pugue estar informat bé del que s’acorda, ja que malauradament no ha vingut a quasi cap comissió, donat que, o bé els seus companys regidors no li han informat bé o estan actuant de mala fe, cosa que lamentem molt”, conclou Ripollès.

Més informació: |