La Fira de Morella buscarà de nou ser un aparador de la ramaderia comarcal


________________________
comarquesnord.cat, Morella
dimecres, 28 d’abril de 2010

A falta de poc més de quatre mesos per a l’edició 754 de la Fira de Morella, les darreres setmanes s’han intensificat les reunions preparatòries per tal de tenir pràcticament enllestit el certamen per al inici de l’estiu. L’organització tracta a la primavera “sobretot el cartell de la futura Fira, el llibret i el contacte amb els expositors que s’esperen que apleguen a Morella en els primers dies del mes de setembre”, apunta Rafael Pallarés, regidor de desenvolupament rural de l’Ajuntament de Morella.

Tenint en conte que en altres anys s’ha fet per separat certamens com Sabors de Muntanya, des de la regidoria  es pensa que “en una Fira ja hi ha prou, esperant que es puga repetir l’èxit d’altres edicions”.

La Fira de moment no presenta grans novetats respecte a la del 2009. S’espera continuar amb la mateixa línia: “promocionant principalment els productes de la zona, així com que torne a ser un punt de trobada dels sectors i de la gent”, apunta Pallarès.  També es demana al sector ramader que aprofiti eixe cap de setmana com aparador i “per poder aixecar la veu i mostrar la seua opinió sobre la situació del sector”.

Per altra banda, de nou la Fira “tindrà un fort component del sector comercial”, així com s’intentarà “que tots els sectors treballen junts amb un mateix objectiu”.

Durant eixe cap de setmana firal centenars de persones visitaran Morella per tal de gaudir de la fira, amb totes les activitats que comporta: mostres selectes de ramat, els millors productes alimentaris elaborats de forma artesanal, tot tipus de roba i complements i moltes més activitats relacionades amb el sector ramader, agrícola i comercial.

Més informació: | |