Morella participa en el X aniversari del programa Campus Obert de la UJI

________________________
comarquesnord.cat, Morella
dimecres, 28 d’abril de 2010

La regidora de cultura i educació, Palmira Mestre, representarà a l’Ajuntament de Morella en l’acte pel X aniversari 20091031_palmiramestre_200x200del programa Campus Obert, que es celebra en la UJI. La regidora ha repassat totes les activitats que acull la Seu dels Ports, que van des de l’Aula per a Majors a distints cursos o exposicions.

Palmira Mestre destaca la importància que ha suposat la Seu per a Morella, ja que “s’agilitza la relació amb els estudiants de la perifèria, acostant la vida universitària als nostres carrers”. La regidora també explica que, d’entre totes les activitats, “l’Aula per a Majors és la que té un major dinamisme i participació; fruit d’això, cada any, més gent s’anima a formar-se, pel que nosaltres sempre recolzarem este tipus d’iniciatives”.

A part de l’Aula per a Majors, que compta en l’actualitat amb uns 40 alumnes, a través de la UJI es realitzen en Morella, cursos d’estiu i a distància, s’han programa cicles de cine o distintes exposicions, com per exemple, la que es mostrarà a partir del 7 de maig, organitzada per l’Aula de Fotografia. Mestre afirma que “la relació amb la UJI ens dóna possibilitats educatives, formatives i culturals, sense que això supose un esforç en el desplaçament”.

La regidora també ha recordat la importància que va tindre per a la localitat, el convertir-se en seu de la UJI. Aquesta es va iniciar els primers anys d’esta dècada, quan Internet encara no estava molt estés en el municipi. Mestre destaca que “en aquell temps l’aula d’informàtica ubicada en CISE va tindre una gran importància, ja que va facilitar l’accés a Internet a la ciutadania”. Ara, l’aula encara s’utilitza per a impartir cursos de formació o per a realitzar matrícules on line.

Més informació: | |