Morella rebrà l’11 de maig a turistes del creuer que atraque a Castelló


Etiquetes:

________________________
comarquesnord.cat, Castelló
dimecres, 28 d’abril de 2010

El port de Castelló s’estrenarà, el proper 11 de maig, com a amfitrió de creuers, en una iniciativa que espera tingue continuïtat en anys posteriors. Seran més de mil visitants, anglesos en la seua majoria, que romandran a terra, en la seua escala a la província, entre les vuit del matí i les sis de la vesprada.

Durant eixes hores de lleure, els turistes del creuer “Black Watch” tenen tres paquets d’excursions per tal de conèixer algun indret proper. Segons fonts del port de Castelló, a banda d’apropar-se fins a Benicàssim i La Vall d’Uixó o de conèixer Peníscola, una tercera oferta d’excursió per a eixa jornada és visitar Morella.

Dinar als Ports
Mentre les dos primeres opcions serien de poques hores, l’escapada a Morella és de vuit hores de durada, pel que els turistes del creuer que la trien, també es quedaran a dinar a la capital dels Ports. A banda de la gastronomica típica dels Ports, també podran visitar el castell i muralles de Morella, l’església gòtica o el carrer porticat.

Es tracta del tercer creuer de la història que atraca a la província. Procedent de Southampton, d’on ix el 5 de maig, serà sis dies després quan arribarà a la provincia de La Plana. Tindrà un total de 13 dies de durada i, a més de Castelló, farà escala a Gibraltar, Cartagena, Barcelona, Tànger i Lisboa.

Des de l’autoritat portuaria s’espera que aquest tipus de turisme cualle, el que és lent donada la competència d’altres ports amb més renom al llarg del Mediterrani. Encara així no es descarta construir en el futur una terminal de passatgers.

Més informació: