Vilafranca vol reobrir el Camping Municipal i busca qui el gestione


__________________________
comarquesnord.cat, Vilafranca
dijous, 29 d’abril de 2010

L’Ajuntament de Vilafranca, a la sessió plenària del mes d’abril, traïa a concurs les bases que han de regir la gestió del Camping Municipal de Vilafranca amb l’objectiu de que en unes setmanes aquesta instal·lació, puga estar de nou oberta al públic. Segons anunciava el consistori vilafranquí a la sessió plenària del mes d’abril, la nova concessió per al Camping serà d’un any. Als darrers temps la instal·lació hostalera estava tancada i els anteriors gestors van abandonar l’activitat.

L’Ajuntament de Vilafranca ha tret ràpidament les bases de per a la gestió per intentar que als mesos d’estiu, el Camping torne a estar en funcionament. Pel moment, hi ha persones que han mostrat interès per gestionar-lo. Ara, s’ha d’esperar a que finalitze el període per presentar-se al concurs i després l’Ajuntament de Vilafranca escollirà al nou encarregat de dirigir la instal·lació, situada junt a la carretera CV-15, entre el casc urbà de Vilafranca i el Barri del Llosar. L’Ajuntament als darrers dies esta fent tasques de neteja i condicionament del Camping per a la seua propera reapertura.

La Piscina de Morella
A banda, aquesta setmana també s’ha tret a concurs les bases per tal d’arrendar el bar de la Piscina Municipal de Morella per a aquesta temporada estival. A les oficines del CISE, situades a la Plaça de Sant Miquel de Morella es troba a disposició de qui estigue interessat el plec de condicions per a l’arrendament del bar de la Piscina per a aquest estiu. El termini de presentació de propostes finalitza el 3 de maig.