Vilafranca sap “Envellir en femení”


__________________________
comarquesnord.cat, Vilafranca
dijous, 29 d’abril de 2010

“Envellir en femení”. Aquest era el títol de la conferència celebrada aquest dijous a la Casa Social de Vilafranca, organitzada pel Grup de Dones de la població. La xerrada posava el punt i final a la programació per la celebració del 8 de Març, Dia Internacional de la Dona. Mari Pau Querol, responsable de l’oficina Info-Dona de Els Ports, va ser l’encarregada d’impartir la conferència.

L’envelliment és una qüestió que preocupa de manera considerable als ciutadans. Buscar alternatives dinàmiques i que et puguen permetre mantenir un bon ritme d’activitat, és una qüestió fonamental.

El tema de l’envelliment en femení, ha estat molt sol·licitat enguany per tal d’impartir conferències amb motiu de la celebració del 8 de Març.

El 8 de maig, a La Rioja
Ara, una vegada tancats els actes commemoratius del Dia Internacional de la Dona, el Grup de Dones de Vilafranca es centrarà amb altres activitats previstes per a la primavera. El 8 de Maig, tindrà lloc l’ofrena de flors a la Mare de Déu del Llosar i es pretén fer un curset d’electricitat en aquest mes. Per a finals del mateix, es farà un viatge de dos dies a La Rioja.

Més informació: | |