Adjudicacions provisionals de les obres del Pla E sense la polèmica prevista


Etiquetes:

________________________
comarquesnord.cat, Morella
dilluns, 3 de maig de 2010

Edycon, Audiovision TEC i Sol han resultat les empreses adjudicades, provisionalment, amb les obres que planteja l’Ajuntament de Morella en el marc del Pla E 2010. Malgrat la polémica sorgida prèviament a l’adjudicació, el ple ha transcorregut sense discussió i s’han aprovat les adjudicacions per unanimitat.

El canvi d’entrada al Castell, amb un pressupost de 120.000 euros, el portarà endavant l’empresa Edycon. El projecte inclou el condicionament de la Torre del Panto i restauració d’una banda de la muralla.

L’obra per a transformar l’edifici de la Fundació Bancaixa en el nou centre cultural, amb un pressupost de 75.000 euros, s’ha adjudicat a l’empresa Sol. En aquesta obra es situarà en la tercera planta, on estava l’antic gimnàs, la biblioteca, l’Escola per a Adults (EPA), unes aules per a cursos de formació i la ludoteca. A més, està actuació permetrà que la guarderia pugui augmentar la seva capacitat i els seus serveis, al contar amb més espai, ja que ara comparteix les aules amb la EPA.

Finalment el projecte per a millorar i implantar noves tecnologies en edificis municipals, serà executat per Audiovisón TEC. El projecte, dotat amb vora 35.000, està destinat a l’adequació tecnològica de diferents edificis i instal·lacions municipals. Amb aquesta partida es pretén que es pugue millorar la difusió de diferents actes culturals, educatius o institucionals.

Aquestes són les tres obres que en aquest ple s’han adjudicat provisionalment, per unanimitat, en aquest plenari extraordinari que, en principi, es preveia polèmic.

Més informació: