Etiquetes: ,

___________________________
comarquesnord.cat, Cinctorres
dilluns, 03 de maig de 2010

El C.E. Cinctorrà aconseguia sumar un important punt en la seua visita al C.E. Tírig, en partit disputat al Camp Municipal de ‘Les Viles’ de La Salsadella. El Tírig, donat el mal estat del seu terreny de joc continua disputant fora de casa els partits com a local. L’encontre va ser trepidant i finalitzava amb empat a 3 gols.

Dani Blanch, entrenador del C.E. Cinctorrà alineava a Tena, Riera, Hicham, Náger, Altaba, Fran, Emil, Mampel, Iván, Sergi i Perico. També van jugar Rubén i Jose.

El partit començava amb domini del C.E. Cinctorrà, molt ben posicionat al terreny de joc i avançant-se al marcador amb una jugada individual d’Iván. El davanter del Cinctorrà entrava per la dreta i amb un potent xut ras pegat al pal marcava el 0-1. Al minut 35, l’àrbitre, molt protestat pel conjunt de Cinctorres, s’inventava un penal que significava l’1 a 1. Però el Cinctorrà va reaccionar i al minut 40, Emil, amb un autèntic golàs de vaselina, tornava a avançar-se al marcador amb l’1 a 2, en el que acabava la primera part.

A la segona, de nou l’àrbitre es convertia en protagonista a l’assenyalar un altre penal en contra del C.E.Cinctorrà quan el seu porter Tena va ser bloquejat per dos contraris i intentava llevar-se’ls de damunt, dins de l’àrea menuda. Penal molt rigorós que el Tírig transformava en el 2-2. Corria el minut 65.

Però el Tírig, tornaria a marcar poc després i en una jugada en possible fora de joc, marcava el 3-2. Quan corria el minut 80, l’àrbitre va xiular un clar penal a favor del Cinctorrà, que Mampel transformava en l’empat a 3 definitiu.