L’Aplec es presenta a Barcelona


__________________________
comarquesnord.cat, Barcelona
dilluns, 3 de maig de 2001

La comissió organitzadora de l’Aplec 2010, que enguany cau a Vilafranca seguint la roda establerta i que porta a la 2010043_aplecbarcelona_230x307festa cada any a una població de la comarca, s’ha possat com a objectiu que ningú es quede sense conèixer què és aquesta festa.

Aquest passat divendres, seguint aquesta línia marcada, l’Aplec dels Ports es va presentar a Barcelona. “Van vindre una quarentena de persones, entre gent de vilafranca que viu a barcelona, gent de la comarca i socis de l’Espai País Valencià, que era l’entitat que ens havia invitat”, apunten des de l’organització de l’event. A tots els que fins allí es van apropar se’ls donaven les claus per a entendre la festa, quins actes estan previst i també una petita degustació de productes de la comarca.

A banda d’aquesta presentació a la Ciutat Condal, l’Aplec de 2010 també va organitzar activitats durant la Magdalena de Castelló, per tal d’apropar la festa més important de l’interior als habitants de La Plana, en una iniciativa pionera que va tindre gran acceptació.

____________________
documents

Més informació: |